Suntem la dispozitia turistilor si oamenilor de afaceri care vor sa viziteze zona Tinutului Secuiesc, prin servicii de cazare si restaurant la nivel de 3 stele in Harghita la pensiunea Szekely.

Printre punctele tari ale pensiunii putem sa enumeram aici ospitalitatea dar si seriozitatea  specifica Ardealului, conditiile de cazare si aici ne referim la dotari dar si ambient cald si placut al camerelor, locul de joaca pentru copii si locul de gratar in interiorul curtii. Pentru cei care vor sa-si urmareasca mail-urile si poate afacerea toata pensiunea si restaurantul beneficiaza de internet wireless, iar pentru locul de parcare al masinii nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece clientii nostri beneficiaza de parcare supravegheata video.

Nu putem lasa la o parte acel loc unde putem degusta din bunatatile bucatariei ardelenesti si mai ales din zona Tinutului Secuiesc, adica restaurantul pensiunii. Se stie ca nici un gulas nu are asa gust ca la noi, varza secuiasca sau o supa de zeama de varza cu perisoare.

Restaurant pensiunea Szekely din Harghita, Ciumani
Restaurant pensiunea Szekely din Harghita, Ciumani

Legat de restaurant, organizam nunti, petreceri, alte evenimente pana la 100 de persoane, deasemenea petrecerea de revelion.

Pentru grupuri de turisti organizam excursii in zona, iar iarna putem asigura abonamente pentru partiile de schi din comuna.